logo Felcon

Viskuit/Kaviaar

Bewerking viskuit/kaviaar

Felcon is al 30 jaar specialist in het leveren van Food Processing Solutions.

Wij hebben binnen ons centrifuge assortiment inmiddels ook de FE510K centrifuge ontworpen, speciaal om viskuit (of kaviaar) droog te centrifugeren nadat deze goed gespoeld is.

Voor meer vragen  over deze oplossing kunt u contact met ons opnemen.

 

Al onze machines & bewerkingslijnen voldoen aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zijn eenvoudig te reinigen, onderhoudsarm en ergonomisch.

Bewerking viskuit/kaviaar
 | Technische informatie
Proces
Ten opzichte van de reguliere centrifuges welke Felcon levert, heeft de FE510K een speciale aansluiting op de waterleiding om ervoor te zorgen dat de kuit voorzichtig gespoeld kan worden waarna deze in de centrifuge wordt ontdaan van zoveel mogelijk aanhangend water.

Een speciale ring onderaan de centrifuge maakt het schoonmaken van de centrifuge gemakkelijk.

De machine is zo ontworpen dat het product  zeer voorzichtig wordt behandeld en dus nagenoeg  geen schade oploopt tijdens dit was- en droog- proces.

Op uw locatie dient een specifieke aanvoer van vers water te zijn voor het spoelen van de kuit alvorens deze gecentrifugeerd kan worden.

Na het spoelen van de kuit wordt deze handmatig of via een transportband voorzichtig ingevoerd in de centrifuge, welke na een draaicyclus aanzienlijk droger is.

Hierna kan dit verder verwerkt worden, bijvoorbeeld worden geportioneerd voor verpakking. 
Graag ontvang 
ik meer 
informatie over 
dit product
neem contact op
menu