logo Felcon

Fruit

Bewerking fruit

Felcon is al 30 jaar specialist in het leveren van Food Processing Solutions.

Voor de grotere ronde en schilbare fruitsoorten zoals meloenen, ananas en pompoenen, hebben wij zeer efficiënte schillers ontwikkeld.

Oplossingen voor de bewerking van andere fruitsoorten zoals wassen of wegen, bieden wij eveneens.

Mocht de oplossing of het te bewerken product niet hieronder vermeld staan, aarzel niet en neem contact met ons op, wellicht hebben wij voor uw product of specifieke proces toch een oplossing!

 

Al onze machines & verwerkingslijnen voldoen aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zijn eenvoudig te reinigen, onderhoudsarm en ergonomisch.

Bewerking fruit
 | Technische informatie
Schillen
Met name voor meloenen en pompoenen hebben wij de MP400 ontwikkeld die uw product schilt met een minimaal productverlies en hoge output.
Schillen & ontkernen
Naast de MP400 die gespecialiseerd is in schillen, hebben wij de PMP800 ontwikkeld, die naast het schillen van meloenen en pompoenen ook ananas kan schillen en deze ook kan ontkernen.
Wassen
Felcon biedt verschillende wassers aan, waarin u uw product kunt ontdoen van aarde, zand, vuil en/of beestjes. Afhankelijk van de gewenste capaciteit en de gewenste manier van wassen doen wij u graag een voorstel.
Wegen
Wij hebben diverse weegoplossingen waarmee u zowel bulkproductie als fijn gedoseerde producten kunt wegen of kunt wegen & vullen. Bijvoorbeeld een automatisch weegstation dat kratten, manden of trays weegt & vult.
Graag ontvang 
ik meer 
informatie over 
dit product
neem contact op
menu