logo Felcon

Bladgroenten

Bewerking bladgroenten

Felcon is al 30 jaar specialist in het leveren van Food Processing Solutions.

Wij bieden u diverse oplossingen aan voor de verwerking van sla en andere bladgroenten. Te denken valt aan wassen, centrifugeren, wegen etcetera.

Staat het proces er niet bij? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen, wellicht hebben wij voor uw specifieke proces toch een oplossing!

 

Al onze machines & bewerkingslijnen voldoen aan de hoge eisen op het gebied van hygiƫne en veiligheid, zijn eenvoudig te reinigen, onderhoudsarm en ergonomisch.

Bewerking bladgroenten
 | Technische informatie
Centrifugeren
Wilt u het aanhangend vocht van uw gewassen sla of groenten op een gemakkelijke en hygiënische manier verwijderen, dan zijn de centrifugelijnen van Felcon de uitgelezen oplossing om uw sla- of groente(mixen) te drogen voor deze verder verwerkt worden.
Wassen
Felcon biedt verschillende wassers aan, waarin u uw product kunt ontdoen van aarde, zand, vuil en/of beestjes. Afhankelijk van de gewenste capaciteit en de gewenste manier van wassen doen wij u graag een voorstel.
Vullen/
wegen
In onze weeg-vulmachine kunnen de gewassen en gecentrifugeerde producten per soort (of gemixt) worden gestort en op basis van het door u ingestelde programma worden afgewogen. Op die manier kunnen bulk leveringen worden samengesteld, of kunt u per product de samenstelling van door u gewenste mix exact afwegen.
Graag ontvang 
ik meer 
informatie over 
dit product
neem contact op
Uitvoeringen
menu