logo Felcon

Centrifugeren/
ontwateren

Centrifugeren/
ontwateren

Voor het drogen van producten als groenten, sla, gesneden uitjes of een groentemix, tot het ontwateren van grondstoffen voor de plant-based / vlees vervangende industrie.

Mogelijkheden

De Felcon FE centrifuges zijn geschikt voor het ontwateren van delicate producten zoals babyleaf sla, maar ook zwaardere producten zoals gesneden uien of bijvoorbeeld aardappelblokjes. De Felcon centrifuges zorgen voor een laag product vochtgehalte en dus een langere product houdbaarheid.

Onze centrifuges leveren wij bij voorkeur als lijn, dus inclusief aanvoer-bufferband en afvoerband. Deze onderdelen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten en kunnen een batchgewijze verwerking veranderen in een continue proces.

De centrifuges zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en met verschillende G-krachten.

Alle centrifuges zijn 24/7 inzetbaar. Zo behaalt u een maximaal investeringsrendement en een optimaal productie resultaat.

Capaciteit

Alle gewenste capaciteiten zijn mogelijk en afhankelijk van het te verwerken product. Op basis van de door u te verstrekken gegevens geven wij u graag een passend advies.

Felcon is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van industriële centrifuges voor de AGF branche. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 700 centrifuges operationeel.

Animatie Felcon centrifuges

Centrifugeren/
ontwateren
 | Technische informatie
FE500 series
FE510 single centrifuge.
FE510 Duo centrifuge.
FE510K centrifuge speciaal voor gewassen/gespoelde kaviaar/viskuit.
FE510K Duo centrifugelijn inclusief transportbanden.
FE800 series
FE810 single centrifuge.
FE810 Duo centrifuge.
FE820 single centrifuge.
FE820 Duo centrifuge.
FE1000 series
FE1020 single centrifuge.
FE1020 Duo centrifuge.
Graag ontvang 
ik meer 
informatie over 
dit product
neem contact op
menu